Norsk strikkedesigner med eget garn Fast porto i norge 79,- Fri frakt over 1000,-

Oppskriftsheftet Hverdagsfavoritter – 01 Himmelblå

Lett å like jakken strikket i garnet Lett by Marte Helgetun.

Med utgangspunkt i en av fargene fra Fargespillgarnet har vi laget et hefte hvor alle modellene passer sammen. Alt skal ikke være likt, men de skal kunne brukes sammen.

Det er også dette som er hele ideen bak garnkvalitetene Lunt Fargespill, Lunt, Lett og Luftig by Marte Helgetun som lanseres om noen få uker. Med utgangspunkt i Fargespillnøstene har vi utviklet en fargepalett som går på kryss av garnkvalitetene. Her kan du hente ut farger og mikse ulike teksturer, og slik strikke deg en fin hverdagsgarderobe hvor alt passer sammen.

JA til lag på lag med strikk.

Her finner du alle modellene i heftet ››

RillespillSjalet – strikket i Lunt Fargespill i fargen Himmelblå. Det er denne modellen som var utgangspunktet for fargevalget i dette heftet. 

Vi måtte ta med HappyFeet Winter Edition for nå er det like før vi endrer garn på alle våre HappyFeet varianter. 

Happy Winter Baggy lue – Jeg har lenge tenkt på å lage en lue som skulle passe til mine HappyFeet Winter Edition. Her kommer det en lue som strikkes med de samme teknikkene som sokkene. Fra toppen og nedover med tyrkisk opplegg, magic loop og hele bøtteballetten. 

Jeg syns det er ekstra stas å kunne relansere en av bestselgeren våre i eget garn og i flere størrelser. Nå får du Enkel Rullegenser fra størrelse XS til XXL

Her finner du alle modellene i heftet ››

Les også disse sakene