Norsk strikkedesigner med eget garn Fast porto i norge 79,- Fri frakt over 1000,-

Salgs- og leveringsbetingelser

Vi sender ut varene 1-3 virkedager etter at ordren er behandlet. Du vil motta en e-post som bekreftelse
på at bestillingen din er mottatt. Er det noe vi lurer på rundt din ordre tar vi kontakt med deg enten på telefon eller epost.

Betaling og frakt

Vi ønsker betaling for varen fra det tidspunkt den blir sendt fra oss til kunden. Fast porto på 79,- på alle forsendelser i Norge, og gratis frakt når du handler for over 1000,- NOK. Alle forsendelser sendes med Posten/Bring.

Personopplysninger

Design by Marte Helgetun AS behandler persondata ifølge Lov om Personopplysninger. Opplysninger som kan knyttes til deg som person vil aldri bli gjort tilgjengelig for andre virksomheter eller bli koblet med andre eksterne register.

Kortinformasjon

Når du handler hos Design by Marte Helgetun AS blir betalingen behandlet av Vipps eller Stripe, som er en sikker elektronisk kortbetalingsløsning for. All kortinformasjon blir oppbevart i henhold til kortselskapenes regelverk.

Avbestilling

Dersom du ønsker å avbestille varene kontakter du oss på mail post@helgetun.no, så hjelper vi deg. 

Reklamasjon

Skulle det være noe du ikke er fornøyd med, kontakt oss på mail post@helgetun.no, så finner vi en løsning. Reglene om reklamasjon finnes i Lov om forbrukerkjøp (forbrukerkjøpsloven).

Angrerett 

Du har 14 dagers angrefrist ved kjøp av varer via internett, fra den dagen du mottar varen. Hvis du ikke vil beholde varen, gir du oss beskjed på mail post@helgetun.no, før du sender varen(e) i retur. Returfrakt betales av kunde med mindre annet er avtalt. Viser til forbrukerrådets portal, for utfyllende informasjon. 

Bytte

Hvis du ikke blir fornøyd med fargen, eller av andre grunner ønsker å bytte garnet, send oss en mail, så avtaler vi nærmere. post@helgetun.no Skulle noe være uklart, send oss en mail post@helgetun.no så svarer vi deg så fort vi kan. 

Design by Marte Helgetun AS 
Røssmovegen 23
6650 Surnadal
post@helgetun.no

Telefon 905 91 199 

Org nr: 998 871 417 MVA