Norsk strikkedesigner med eget garn Fast porto i norge 79,- Fri frakt over 1000,-

Kunsten å kle seg til Nordisk vår

Rillesjal
Dette asymmetriske sjalet i det nydelige garnet Lunt Fargespill er lettstrikket, men samtidig vanedannende da garnets fargeskifte gjør at det er vanskelig å legge fra seg strikkingen. Kanten opp mot nakken har en dekorativ hullrad og du kan velge å la sjalets ulikt fargede ender henge ned eller lage en knute av disse. Du kan også forme sjalet som et passelig stort skjerf godt om halsen. Du starter i en ende med få masker, øker gradvis for deretter å felle jevnt mot den andre enden.

Her finner du våre sjal i fargespill


Grovstrikka T-skjorte
Jeg elsker denne strukturen, som blir som en glissen perlestrikk. Denne typen t-skjorter, som starter som en trekant bak i nakken, faller så fint og er så behagelige å ha på. Perfekt plagg å ha tilgjengelig i garderoben nå. Du finner også en Grovstrikket Singlet i samme struktur i nettbutikken. Toppen strikkes ovenfra og ned.

Her finner du flere sommertopper og tskjorter

Relansering: Fin på farten Cardigan
Nå er det 5 år siden dette designet ble presentert første gang og jeg ønsker å benytte anledningen til å få denne anvendelige cardiganen frem igjen ved å relansere den i eget garn, Luftig og Lett, og i flere størrelser. Garnkvalitetene lever opp til navnene sine slik at plagget oppleves lett og behagelig samtidig som det puster og gir varme ved behov. Mange kjenner den nok under navnet Vårcardigan

Jakken strikkes fram og tilbake fra halsen og ned med en tråd av hver kvalitet og avsluttes med en stolpe med dekorative kokosknapper. Dette er en jakke du kan bruke til alt, og mine vårcardiganer (for det er noen) holder seg like fine år etter år!

Her finner du våre fine strikkejakker

Takk for at dere deler
Vi ser så mye fine prosjekter på pinnene deres, og er så glade for at dere legger ut bilder og tagger oss med #martehelgetun

Les også disse sakene