Norsk strikkedesigner med eget garn Fast porto i norge 79,- Fri frakt over 1000,-

World cup luer

World cup luene ble laget i forbindelse med et World cup arrangement her i Surnadal i 2015, og de har blitt veldig populære.
Sønnen min bestemte at luene måtte ha flagg på seg, for det har alle supporterluer. 

Det opprinnelige garnet, AlpakkaKashmir fra Sandnes Garn, gikk ut av produksjon like etter at jeg lagde designet, og da laget jeg en ny variant i dobbel babysilk. Både jeg og strikkere rundt om i landet har blitt veldig glad i lua, og når Babysilk gikk ut av produksjon startet arbeidet med å finne et nytt garn slik at luen fikk leve videre.


Valget falt på Super Otto fra Lane Mondial, som kan strikkes med enkel tråd. Det er et kjempegodt merinoullgarn, som jeg har gode erfaringer med. Selv om akkurat dette garnet er nytt, så er det likt som Superwool, bare tykkere, så jeg kan gå god for kvaliteten. Det er utrolig godt å strikke med, og vi får til stadighet høre skryt av Mondial sine merinoullkvaliteter. 

Se alle mine strikkeoppskrifter 

Les også disse sakene