Norsk strikkedesigner med eget garn Fast porto i norge 79,- Fri frakt over 1000,-

Vi gjør oss klar til påske

I påsken har jeg åpen gårsdbutikk 

Mandag og Tirsdag i påsken har jeg åpen gårdsbutikk fra kl 13 -17. Har du ikke strikketøy til påske har jeg akkurat det du trenger. Og mange andre lekre saker og ting.

Ingen påske uten en god dose Pukka-te, verdens beste Lakrids by Johan Bülow til påskeegget, EOS leppepommade med solfaktor og selvfølgelig massevis av garn og strikkepinner! 

Vi er så heldig å ha et hus med god plass og store rom. Derfor kunne vi ta peisestuen og gjøre den om til en gårdsbutikk. Tømmerkassen er fra 1700-tallet og mange av veggene har ikke vært malt. De har bare blitt brune av elde. Vi har brukt de siste årene på å rehabilitere huset. Vi tok en del store grep da vi startet og hadde til og med en gravemaskin inne der det nå har blitt kjøkken. Vi har tre nye påbygg på huset, og har kost oss veldig med å kombinere det moderne med det gamle. Det har blitt et hus det ikke finnes så mange av.

Her tar vi mot gjester hver torsdag, og vi har en del grupper og lag på besøk ellers også. Ikke nøl med å ta kontakt. Det finnes ikke så mange butikker som denne  🙂


Nettbutikken 
derimot er åpen hele døgnet!
Bor du i nærheten og vil hente varene selv er det bare å si fra om dette i kommentarfeltet så sletter jeg portoen når jeg pakker varene. 

Les også disse sakene