Norsk strikkedesigner med eget garn Fast porto i norge 79,- Fri frakt over 1000,-

Vårstemning i fjæra i dag


I dag tok jeg med meg kameraet og noen ferdigstrikkede modeller ned i fjæra for å kose meg litt. Denne lille sommertoppen i garnet Line, har jeg laget til Ellen så hun kan ha i sommer. 

Den er strikket i garnet Line som er en blanding av lin, viskose og bomull. Toppen er strikket på pinne 4, i en nydelig blågrå farge, og pynetet med to enkle treknapper

Var så heldig å få hilse på gamle kjente ved sjøen i dag 🙂 Alltid like hyggelig å komme tilbake.

Garnet Line er et veldig fint garn hvor strukturen kommer godt fram. Kanten nede er strikket i dobbel perlestrikk. Jeg ser for meg denne sommertoppen til en enkel tigts, eller et fint lite sommerskjørt. Eller som en vest utenpå en langermet body med et par tøffe bukser til. Oppskrft kommer.

Tok like godt med meg noen plagg til ned i fjæra i dag. Her er en bitte liten smakebit av noe som kommer på bloggen i tiden framover 🙂 Ønsker dere med dette en fantastisk fin helg. Jeg skal bruke den til å planlegge hvordan hagen vår skal bli. Skal ikke se helt bort i fra at det kan bli en liten inspirsjonstur innom Hageland også… På gjensyn! 

 

Les også disse sakene