Norsk strikkedesigner med eget garn Fast porto i norge 79,- Fri frakt over 1000,-

Røverbarna – nytt hefte

I dag har jeg lagt ut et nytt hefte med 5 oppskrifter til barnehagebarn.
Hele strikkeeventyret mitt startet med barnestrikk da jeg ble mor for førte gang for snart 16 år siden. Jeg strikket til stort sett bare til Junior så naturlig nok var det stort sett gutteklær jeg laget i starten. Dette heftet har noen riktig fine gutteplagg som også er fine til jenter.

Nå er det på tide å gi de minste litt mer oppmerksomhet igjen. Bli med inn i Tullemor & Lillebrors verden.
Tullemor og Lillebror – Røverbarna her finner du heftet.

I dette heftet har jeg samlet sammen 5 oppskrifter til barnehagebarn: T-skjortekjole, T-skjorte med striper, Røverjakke, Røvercaps og HappyFeet Summer Vibes mini. Alle oppskriftene i heftet for du også kjøpt som singeloppskrifter.

T-skjortekjolen og T-skjorten er det nok flere som kjenner igjen fra før.
Materialpakkene kjøper du enklest under hver enkelt oppskrift, og de legges ut like etter at jeg har skrevet ferdig denne.

Visste du at Tullemor og Lillebror har fått egen profil på Instagram?
Følg @tullemor_og_lillebror og bli oppdatert på alle nye barnemodeller som lanseres.

Les også disse sakene