Norsk strikkedesigner med eget garn Fast porto i norge 79,- Fri frakt over 1000,-

Trenger jo ikke si det til noen

Det var Hanna, lillesøsteren min, som var passe lei av å høre om strikkeprosjektene mine som kom med forslaget. Men jeg tror ikke hun følte seg særlig smart når hun dro hjem den kvelden. Blogg var noe av det siste jeg kunne tenke meg å starte med.  Men etter et par dager i tenkeboksen og litt research ringte jeg henne å fortalte ivrig; » Hanna,  jeg skal begynne å blogge!»

Trengte jo ikke si det til noen, tenkte jeg …

Men det tok ikke lang tid før spørsmålene etter mønster dukket opp, og det første mønsteret mitt ble solgt. Den første nettbutikken min startet i en Billy-hylle i en liten leilighet på Møllenberg i Trondheim for knappe 4 år siden. I dag sitter jeg med design og strikking på heltid. Det har vært 4 lærerike år. Fra å vite veldig lite om bransjen til å komme dit jeg er i dag, med min tredje bok i arbeid hos Gyldendal Norsk Forlag.  


 

De aller føste mønstrene jeg laget holder jeg nå på å fornye og det er de nye bildene dere ser her i denne bloggsaken. To damejakker kommer i ny oppdatert versjon denne uken. Tusen takk til Anita som stilte opp som modell på en litt kald novemberdag. 

Les også disse sakene