Norsk strikkedesigner med eget garn Fast porto i norge 79,- Fri frakt over 1000,-

Tre på rad

I løpet av vinteren så har jeg laget tre fine hverdagsgensere som alle er strikket i sunday sammen med en tynn mohairtråd. Jeg liker alle tre på hvert sitt vis. Det blir jo aldri nok basisplagg i garderoben

I ALL ENKELHET
Jeg har fått meg en ny favorittgenser. Enkle basismodeller som denne blir brukt år etter år og strikkes gjerne opp i flere farger og garnkombinasjoner. Lek deg med farger og meleringer, slik at du får laget deg din favorittgenser. I ALL ENKELHET

Dette er en fin genser for nybegynnere.

Det er noe med disse helt enkle tidløse genserene som gjør at man blir så glad i dem. Jeg elsker det klassiske snittet og den enkle halsen som legger seg så fint. Dette er en fin genser for en nybegyner. KLASSISK GENSER

Favoritten fra i sommer, Basic-Tee måtte få en variant med lange ermer og mohairblanding. Det som er så kjekt med disse tidløse basicplaggene er at de blir brukt om og om igjen. Denne blir garantert en av mine mest brukte gensere, og er en fin oppskrift for nybegynnere. «Basic»genser

Sjekk ut alle mine strikkegenser modeller

Les også disse sakene