Norsk strikkedesigner med eget garn Fast porto i norge 79,- Fri frakt over 1000,-

Tilbud på strikkepinner i oktober

Oktober kom med en storm her i på Møre, og slik kommer den nok til å fortsette for min del ser det ut som. «Strikk til barn» kommer på tysk i midten av oktober, og det samme med nettbutikken. Jeg er veldig spent på hvordan dette går, siden tyskkunnskapene mine er hentet fra «Derrick» en gang på 90-tallet 🙂 Men vi har heldigvis gode hjelpere. Daniella har brukt sommeren på å oversette sidene mine. Det tyske forlaget står på med korrektur og det som må til før vi går live. Jeg gleder meg!

Denne måneden vil også gå med til å sette sammen en bok full av fine hverdagsplagg til tøffe damer som skal lanseres i januar. Bildene er fantastiske takket være tre tøffe damer, min faste fotograf Nathan W. Lediard og oppskriftene er ferdig korrekturlest og klar til å settes inn. Nå blir det spennende å se hvordan boken tar form. Dette har jeg gledet meg til lenge!

Se alle mine strikkeoppskrifter

Les også disse sakene