Norsk strikkedesigner med eget garn Fast porto i norge 79,- Fri frakt over 1000,-

Strikk i all enkelhet – 30 oppskrifter til barnehagebarn

Det er viktig å lage en forside som gjenspeiler innholdet til boken samtidig som den i stor grad skal være med å selge boken. I tilleg syns jeg det er fint om bøkene mine står godt sammen med hverandre. Det er slett ingen enkel jobb.

«Strikk i all enkelhet» er en noe større og mer innholdsrik utgave av min aller første bok, som ble gitt ut hos Du Store Alpakka for et par år siden. Det var viktig for meg å vise luen med flette og øreklaffer som er bestselgeren min, samt noe av det som er nytt i boken. Samtidig er det stas at det er Ellen som er på forsiden nå. Jeg var noen få uker på vei med henne under den første fotograferingen, og i går fylte hun 2 år. Som dere sikkert skjønner så er denne boken veldig spesiell for meg. Det var en venninne som sa til meg da jeg sto med boken i hendene for første gang. «Marte, vet du at noen ganger så går faktisk drømmer i oppfyllelse» og det har det virkelig gjort.

Nå går den straks i trykken, og det er Gyldendal Forlag som gir den ut. 5. mars er lanseringsdatoen 🙂

Jeg håper dere liker den! 

Les også disse sakene