Norsk strikkedesigner med eget garn Fast porto i norge 79,- Fri frakt over 1000,-

Sommertilbud! Pinneskrin med innhold

I hele juli er det tilbud på pinneskrinet med Symphonie Rose tupper og vaiere til 995,- 
Da får du 8 par tupper fra 3-7mm og 4 vaiere.


Det er sommer og ferietid. Men jeg kommer til å sende ut varer i sommer, to til tre ganger i uka. Innimellom skal vi rydde og ordne det fint på gården. Vi skal på vår første campingtur med telt sammen med en hel skokk med unger, tanter, onkler og besteforeldre. Det gleder jeg meg veldig til, selv om jeg ikke er like sikker på at jeg sier det samme når vi kommer hjem igjen 🙂 og så skal jeg fortsette på flere modeller til den nye boka. Jeg ønsker dere en riktig god sommer!
Deler du dette innlegget med dine venner blir du med i trenkningen av dette skrinet med Symphonie Rose tupper… Skriv en kommenter her og på facebook når det er gjort 🙂

Les også disse sakene