Norsk strikkedesigner med eget garn Fast porto i norge 79,- Fri frakt over 1000,-

Seleshortsen er klar i nettbutikken

Da har jeg fått gjort klar oppskrften på seleshortsen og lagt den ut for salg i nettbutikken som materialpakke. Oppskrften alene kommer i salg litt senere denne uken. Der venter jeg på at PayPal løsningen vår skal bli helautomatisk.

Denne shortsen passer like godt til gutter som til jenter og har samme snitt som seleskjørtet jeg la ut like før påske. Begge er strikket i garnet Line fra SandnesGarn på pinne nr 4 Garnet passer perfekt til den nordiske sommeren. Jeg har forelsket meg helt i strukturen dette garnet gir plaggene.  Seleshortsen har jeg strikket i en støvet grønnfarge, men den er nok like fin i de andre fargene også. 

Se alle mine strikkeoppskrifter

Les også disse sakene