Norsk strikkedesigner med eget garn Fast porto i norge 79,- Fri frakt over 1000,-

Pinner og Pinneskrin

Jeg tror jeg har prøvd alt når det gjelder oppbevaring av pinner, og det med varierende hell. Jeg som mange av oss fikk et temmelig stort pinnelager etter hvert som årene gikk. Jeg arvet strikkepinner fra mormor, kjøpte nytt når jeg var usikker på hvor pinnene var, og så må jeg nok tilstå at jeg har noen pinner som er dine også mamma 🙂 Det resulterte i flere poser med pinner i ulike tykkelser, lengder kvaliteter og årganger. Noen var reparert med blank tape som etter hvert ga fra seg litt lim her og der.

For noen år siden ble jeg introdusert for KnitPro sine pinnene som består av løse tupper og vaiere. Når du først lærer deg å like disse og alle mulighetene de gir da er det ingen vei tilbake. Jeg utviklet et pinneskrin som passet perfekt til de nye pinnene. Jeg ville at skrinet skulle kunne stå framme på stuen som en eksklusiv konfekteske. Jeg har brukt skrinet mitt i flere år nå. Selv om det er laget i papp er det like fint enda. Men jeg måtte jo bytte til den nye strukturen når jeg fikk oppgradert papiret.

Du kan også kjøpe skrinet uten pinner hvis du allerede har mange tupper og vaiere fra før.

Les også disse sakene