Norsk strikkedesigner med eget garn Fast porto i norge 79,- Fri frakt over 1000,-

OPPSKRIFTSHEFTET HVERDAGSFAVORITTER – 02 MIDNATTSOL

Nye «Design by Marte Helgetun´s Hverdagsfavoritter» inspirert av Lunt Fargespill Midnattsol

I våre hefter med «Design by Marte Helgetun´s Hverdagsfavoritter», tar vi utgangspunkt i en av fargene fra Lunt Fargespillnøstene og denne gangen er det fargen Midnattsol som er i fokus. Alle modellene skal kunne brukes sammen og det er også dette som er hele ideen bak garnkvalitetene Lunt Fargespill, Lunt, Lett og Luftig by Marte Helgetun. Vi har utviklet en fargepalett som går på kryss av garnkvalitetene og her kan du hente ut farger og mikse ulike teksturer, og slik strikke deg en fin hverdagsgarderobe som passer sammen.

JA til lag på lag med strikk.

Her finner dere heftene våre

LUFTIG + LETT LUE OG SKJERF

Nå har vi vært inne i en periode med kuldegrader og ruskvær og da er ikke disse luene så dumme å ha i nærheten. Det beste er at de er superenkel å strikke og har ingen kompliserte fellinger, og hvis du kjøper tre nøster av hver så har du nok til begge luene. Helt supre til nybegynnere. Luene er doble hele veien og hele firedoble over ørene.

Se alle modellene i heftet

LUFTIG + LETT VOTTER

Et par skikkelig gode myke og varme votter blir aldri feil. Disse vottene er strikket for å passe til bestselgeren vår Luftig + Lett lue. Sammen med Luftig + Lett skjerf blir antrekket komplett med disse vottene. Du starter ved håndleddet med en dobbel mansjett og strikker deg nedover.
Se alle modellene i heftet

BASIC GENSER I FARGESPILL

Vi ønsker å benytte sjansen til å relansere vår enkle, men populære basic genser, men denne gangen har vi utnyttet nyansene i Lunt Fargespillnøstet sammen med ensfarget Lunt til å lage en spennende fargekombinasjon på et klassisk design. Det som er så kjekt med disse tidløse basicplaggene, er at de blir brukt om og om igjen. Denne blir garantert en av mine mest brukte gensere, og er en fin oppskrift for nybegynnere. Alle nøstene i Lunt Fargespill ender opp i en eller flere liknende farger i garnet Lunt. Noen av fargene passer bedre sammen enn andre. Her kan det være lurt å spørre om råd hvis du bestiller på nett, eller spørre i garnbutikken.

Se alle modellene i heftet

KEEP IT SIMPLE – JAKKE

Jeg elsker trekantkonstruksjonen som starter bak i nakken, og nå har jeg laget en helt basic jakke. Strikker du med garnkombinasjonen Luftig + Lett, så trenger man ikke så mye ekstra, det bare funker helt enkelt. Du kan fint sy på et par sorte skinntrykknapper på jakken din hvis du ønsker å lukke den.

Se alle modellene i heftet

DIP DYE SJAL

Dette sjalet med tydelig dip dye effekt har vært med oss en stund, men er fortsatt et av våre 5 mest solgte sjal.
Sjalet strikkes fra spissen og opp med økinger i sidene. På dette sjalet bruker du nesten et helt nøste bare til frynsene og øker muligheten til å kunne pakke seg ekstra godt inn på kalde dager.

Se alle modellene i heftet

Les også disse sakene