Norsk strikkedesigner med eget garn Fast porto i norge 79,- Fri frakt over 1000,-

Nytt garn i hus på lille julaften

AV OG TIL GÅR DRØMMER I OPPFYLLELSE!
2022 har vært et spennende år for Design by Marte Helgetun, da vi tok skrittet videre fra å designe strikkede plagg til å også få produsert garn under eget merkevarenavn.

Garnet Fargespill by Marte Helgetun skapte entusiasme hos både oss og kunder, og mange av fargene er blitt revet bort gjennom høsten. Dette ga oss tro på, og mot til å fullføre drømmen om å kunne tilby en egen fargepalett i flere garnkvaliteteter som dekker det meste av eget design, og som gir anledning til å kombinere plagg i ulike kvaliteter og farger. Målet er at disse skal stå godt til hverandre og gå ton i ton gjennom en hel garderobe.

Nå er vi der, og kan presentere tre nye garnkvaliteter.

Lunt, Lett og Luftig by Marte Helgetun som landet i våre nyoppussede lokaler på lille julaften. Dette blir vår beste julegave i år. Lunt er samme garnkvalitet som det opprinnelige garnet Fargespill, men vi har også produsert ensfarget garn i ulike farger som tar utgangspunkt i fargepaletten i Fargespill, som også kommer i flere nye nyanser. Derfor har vi endret navnet på Fargespill til Lunt Fargespill.

LUNT by Marte Helgetun

Et nytt garn fra Marte Helgetun. Fargene er laget slik at de skal passe sammen med det nye garnet Luftig, Lett og Lunt Fargespill. Slik vil hele den nye garnserien by Marte Helgetun, som nå er på tur fra Italia til Surnadal, kunne mixes og matches om hverandre.
INNHOLD: 100% Merinoull (ikke superwash)
LØPELENGDE: Ett nøste veier 50 g, og er ca 180 m.

LETT by Marte Helgetun

Lett er et tynt mohairgarn som vi har fått laget i vår egen fargepalett. Garnet er produsert i Italia og har fått en fargepalett tilpasset garnene Lunt, Lunt Fargespill og Luftig.
INNHOLD 70% Mohair 30% Silke
LØPELENGDE Ett nøste veier 25 g, og er ca 210 m.

LUFTIG by Marte Helgetun
Et nytt garn fra Marte Helgetun. Et superluftig kabelspunnet garn. Fargene er laget slik at de skal passe sammen med det nye garnet Lett, Lunt og Lunt Fargespill. Slik vil hele den nye garnserien by Marte Helgetun, som nå er på tur fra Italia til Surnadal, kunne mixes og matches om hverandre.
INNHOLD 65% Merinoull 25% Babyalpakka 10% Mikrofiber
LØPELENGDE Ett nøste veier 50 g, og er ca 240 m.

Les også disse sakene