Norsk strikkedesigner med eget garn Fast porto i norge 79,- Fri frakt over 1000,-

Ny farge i garnet Luftig

Det er utrolig gøy med den responsen vi har fått på det nye garnet vårt Luftig og som vi gleder oss til alle kvalitetene er på plass! Da kan vi vise fram de fine kombinasjonene av Lett + Luftig og ikke minst Lunt + lett som dere ikke har sett enda … Her er det bare å glede seg.

Skifergenseren er en helt klassisk genser som passer til det meste, og denne er den jeg tar på meg når jeg trenger skikkelig komfort. Kombinasjonen Luftig i svart + Lett i fargen Skifer er en av mine absolutte favoritter. Den blir også kalt Marte-svart av flere som kjenner meg godt, og er en farge jeg trives veldig godt i.

Skifer er en litt artig farge, noen ser den som grå mens andre ser den som blå. Jeg er nok i den blå leiren.

Se alle våre strikkegensere her

Les også disse sakene