Norsk strikkedesigner med eget garn Fast porto i norge 79,- Fri frakt over 1000,-

Med hele livet i veska

Ja hva har vi egentlig i veska? Alt! hvis man leter litt, og det pleier å være en god del rot der må jeg innrømme. Men da hjelper det at veska er fin! og at den passer til deg 🙂 

Dette spørsmålet fikk jeg og noen andre veskedamer tidligere denne uken fra lokalavisa Driva. Det resulterte i denne fornøyelige saken i Driva: Med hele livet i veska. Og da må jeg jo vise dere hva jeg mener med den «perfekte strikkeveska» også. Det er denne «Minishopperen» fra Siri Brodersen. Den er akkurat passe stor, passe liten, ekte skinn og den blir bare finere g finere jo mer du bruker den. Her ser dere «Minishopperen» og noen hendige småvesker til å ha det mest viktige i. Selve hjertet i veska 🙂 Alle veskene i nettbutikken min er det den norske veskedesigneren Siri Brodersen som står bak 🙂

 

Les også disse sakene