Norsk strikkedesigner med eget garn Fast porto i norge 79,- Fri frakt over 1000,-

Marte Helgetun på tur …

Torsdag 5. mars
Da er det hæla i taket og rungende jubel … eller boklansering som det egentlig heter.
Velkommen til Gårdsbutikken min i Surnadal fra kl 19.30 – 23.00. Jeg lover kaker og bobler. 

Tirsdag 10 mars
Den kvelden blir jeg å finne hos Husfliden på Lillehammer. Fra kl 18.30, og det kan se ut som det blir en «strikkekaffe» litt utenom det vanlige. Jeg håper på å se mange av dere der. Der forteller jeg litt om boken «Strikk i all enkelhet», og viser fram noen av modellene fra boken. Tenkte jeg skulle fortelle dere litt om hvordan drømmen min ble til virkelighet.

Onsdag 11. mars

Da skal jeg og Siri Brodersen finne på noen sprell i butikken hennes på Frogner. Dit tar jeg med den nye boken min, noen av modellene fra boken og lager meg en liten mini-utstilling. Opplegget er ikke helt spikret enda, men morro blir det 🙂 Adressen er Colbjørnsensgate 14, Oslo. – 

Torsdag 12. mars

Da blir det klassisk STRIKKEtorsdag på gårdsbutikken. 

Onsdag 25. mars

Da tar jeg turen til Amfi på Sunndal der blir det signering av bok og strikkekaffe på kvelden.

I påsken Tirsdag 31. mars

Vil jeg til å sitte ved bokhandelen på Amfi Surnadal og signere bøker.

Ta gjerne med deg en venn eller to, og kom innom for å si hei.

Oppdatert liste finner dere her. 

Les også disse sakene