Norsk strikkedesigner med eget garn Fast porto i norge 79,- Fri frakt over 1000,-

Maritimt antrekk med nyheten Lett å Like Langjakke

Nyhet! Lett å Like Langjakke

Nå får du bestselgeren vår Lett å Like Jakke i lang versjon, selvfølgelig med lommer. Lett å Like Langjakke er strikket med 4 tråder Lett samtidig på tykke pinner og du starter med noen få masker bak i nakken. Jakken har en krage som går litt oppover i nakken slik at den varmer litt ekstra.

Basic-Tee V-neck 

En helt enkel, behagelig t-skjorte med v-hals basert på sommerfavoritten Basic-Tee som passer til de fleste plagg i din sommergarderobe. Basic-Tee V-neck strikkes fra halsen og ned med raglanøkninger i garnet Line fra Sandnes Garn.

Ensfarget Fletteskjerf 

Du kan velge å strikke Fletteskjerfet i fargegraderinger med 1 nøste Lunt Fargespill, men med 3 nøster Lunt får du mulighet til å strikke ensfargede varianter. Den doble fletten gjør et enkelt rillestrikket skjerf om til et elegant tilbehør til de fleste anledninger.

Lett å Like Jakke 

Ved å strikke med fire ulike tråder Lett samtidig, kan du oppdage nye, fine fargekombinasjoner på våre Lett å Like plagg. Denne Lett å Like Jakken er strikket med en tråd av hver fargene: Nype, Kitt, Lys Skifer og Skifer. Jakken strikkes ovenfra og ned på pinne 8, så dette er et prosjekt du kan fullføre på kort tid.

Strikk to par HappyFeet Maritime av ett kitt

Dobbel maritime lykke: Du har nok garn til å strikke to par HappyFeet Maritime i 38/39 i motsatte farger av ett kit når du strikker med garnkombinasjonen Lunt + Lett.

Les også disse sakene