Norsk strikkedesigner med eget garn Fast porto i norge 79,- Fri frakt over 1000,-

Luer og Lakrids til vinterferien

Ikke lenge etter at du har fått ut de siste barnålene fra jula, kommer jammen meg vinterferien også. I mitt tilfelle gjør jeg unna det meste av markeringer i januar og februar 🙂 Da er det flere bursdager i familien, det er morsdag og så er det valentin 🙂 og vinterferie som vi som har skolebarn må forolde oss til. Lakrids Love, en nydelig blanding av lakrids og hvit sjokolade,kom inn døra i går. I’am in Love! 

Selv har gode minner fra vinterferien. Da hadde vi god tid, vi var slitne om kvelden etter å ha lekt i snøen hele dagen, og kryssordbladene ble flittig studert. Om du er hjemme eller drar på hytta så har jeg det perfekte strikketøyet. Jeg har fylt lageret med gråblå BabySilk, små flagg og fine «ulve»fuskepelsdusker. Så lar vi ulven springe i skogen 🙂 for de av dere som var usikker på det. 

Dette er en lue jeg har laget på oppdrag fra Surnadal IL og IPC WorldCup. Luen er veldig artig å strikke, og så enkel at alle klarer å lage den. Og ikke minst, den sitter som et skudd! Materialpakke på WorldCup lua finner du her og jeg selger også opskriften uten garn til denne  WorldCup lua. Oppskrften inneholder alle tre størrelsene, 6-8 år, 10-12 år og voksen. Og alle tre variantene, pannebånd, lue med klaffer og en baggy lue.

Da skulle vi være godt rustet for skituren og vinterferien, morsdag og valentinsdag …

Les også disse sakene