Norsk strikkedesigner med eget garn Fast porto i norge 79,- Fri frakt over 1000,-

LANTERN MOON – Strikkepinnenes Rolls Roycs

Innimellom skal du unne deg noe du virkelig har lyst på, rett og slett fordi du fortjener det. Det var akkurat det som skjedde da jeg kom over disse pinne fra Lantern Moon. Dette har jeg gledet meg til å presentere for dere.

Jeg kom over disse pinnene helt tilfeldig på Instagram for noen uker siden, og som oftest glemmer man slikt temmelig raskt, men disse klarte jeg ikke å få ut av hodet. Jeg bestilte like godt noen par for å teste ut om de var like fine som de så ut som, og det var de. 

Nå kan du finne dem her i nettbutikken min. Lantern Mooon heter de og du finner dem her. 

Jeg har tatt inn både korte og lange tupper, to ulike typer vaiere, en som roterer og en som er fast.
Faste rundpinner i 40, 60 og 80 cm samt settpinner.

Lantern Moon pinnene er laget av Ibenholt og festet med gullbelagt messing. Her snakker vi Fairtrade, pinnene er håndlaget i India.
De er også kompatible med KnitPro sine tupper og vaiere so her kan du fint starte med noen få for å teste ut 🙂

Det er med to vaiere, to stoppere og en nøkkel i tre i et sett med vaiere. Er de ikke fine? 
Lantern Mooon heter de og du finner dem her. 

Lantern Mooon heter de og du finner dem her. 

Les også disse sakene