Norsk strikkedesigner med eget garn Fast porto i norge 79,- Fri frakt over 1000,-

Klassisk Cardigan, nå også til skolebarn og dame

En klassisk cardigan som passer inn i en hver garderobe var målet mitt med denne, og det synes jeg at jeg lyktes med. Vi på kontoret har bestemt oss for at denne må vi ha i flere farger, iallefall en mørk og en lys hver. Denne er strikket fra toppen og ned, noe som gjør at det er veldig lett å tilpasse lengden på ryggen og ermene slik at den blir akkurat slik du ønsker.

Som dere som har fulgt meg over tid vet, så liker jeg å kombinere to tråder når jeg strikker. Denne er strikket i en tråd Anina og en tråd Tilia, begge fra Filcolana, og der finner man gjerne to farger som matcher fint. Jeg har valgt to farger som er ganske like, men det blir også veldig pent om man tar en lysere farge på Tilia. Da gir det et nydelig fargespill slik som på Enkel rullegenser.

Se alle mine strikkeoppskrifter 

Les også disse sakene