Norsk strikkedesigner med eget garn Fast porto i norge 79,- Fri frakt over 1000,-

Hverdagsfavoritter 2

ALVEGENSER
Alveserien er en av mine personlige favoritter, og jeg elsker at økningene er en del av mønsteret. Dette gir også genseren et diskret feminint touch. Når jeg fikk strikket denne i dobbel tråd Tynn Silk Mohair, ble den akkurat slik jeg har drømt om.

ALVESKJERF
Alveserien fortjente et alveskjerf også, der den fine strukturen får skinne midt foran. Da får man vist det frem selv om vinteren og jakkeværet kommer.

DRØMMEGENSER
Drømmegenseren, en av mine favoritter gjennom mange år, har endelig fått en liten oppdatering både på størrelser og garn. Genseren er virkelig som en drøm å gå med, så den lever opp til navnet sitt. Modellen er vid og har rullekanter både i halsen og nederst, og når du er ferdig med å strikke den siste masken er det kun trådfesting
som gjenstår før den er klar til bruk.

Drømmesjalet.

GO’MORGENGENSER
Denne genseren er så myk og lett at den er som en drøm å ha på. Strikket med to tråder tynn silk mohair, er den perfekt å slenge på seg om morgenen. Genseren er litt lengre bak slik at den varmer akkurat der du trenger det.

FROKOSTJAKKE MED LOMMER
Jeg får ikke nok av store gode jakker som man kan krype inn i. Frokostgenseren er både min og mamman min sin favoritt, og denne fortjente å få komme som jakke også.

FAVORITTGENSEREN
Livet er fylt av flest hverdager, og da er det så godt å ha gode, fine hverdagsplagg å bruke. På slike modeller som dette liker jeg å leke meg med farger og meleringer, slik at de får helt ulike uttrykk.

EVENTYRJAKKE
Når jeg strikket på denne jakken, fikk jeg assosiasjoner til eventyrverdenen med vakre kostymer og spennende fortellinger. Jeg liker så godt å se hvordan en ensfarget jakke kan bli så spennende bare ved å velge ulike strukturer.

EVENTYRTUNIKA
Når jeg en sjelden gang pynter meg litt, liker jeg at det er enkelt, men elegant. Flettene på denne tunikaen løfter den fra å være et hverdagsplagg til å bli et festplagg, alt etter som hva man velger av tilbehør.

Vi har heftet på lager så det er bare å bestille 🙂

Singelopskrifter og materialpakkene er også like rundt hjørnet.

Se alle mine strikkeoppskrifter

Les også disse sakene