Norsk strikkedesigner med eget garn Fast porto i norge 79,- Fri frakt over 1000,-

Hverdagsfavoritter 04 Kløvereng

I våre hefter med «Design by Marte Helgetun´s Hverdagsfavoritter», tar vi utgangspunkt i et av nøstene fra Lunt Fargespill og designer plagg som kan brukes sammen i en hverdagsgarderobe. Garnkvalitetene Lett, Luftig og Lunt benyttes også i oppskriftene.

Denne gangen er det Kløvereng med nyansene Kitt, Sand og Kløver som er i fokus. En dekorativ hullstruktur går igjen i flere plagg i heftet.

Heftet inneholder 5 oppskrifter på matchende Hverdagsfavoritter, både tilbehør, genser og jakke str XS – XXL. Disse kan også kjøpes som singeloppskrifter.


Alvehals
Alvestrukturen går igjen i våre mest populære mønstere, og her pryder den dekorative hullstrukturen halsen hele veien rundt. Du starter i toppen av halsen og alle økingene skjer i selve hullmønsteret når du strikker videre nedover. Her har vi strikket to halser i den minste størrelsen fra hver sin ende av samme Fargespillnøstet.
Sjekk ut modellene i heftet her ››

Arwens vårgenser
Jeg har fått meg en ny hverdagsfavoritt. Arwens vårgenser har den enkle hullstrukturen hele veien rundt skuldrene. Genseren strikkes ovenfra og ned og garnkvalitetene som benyttes sammen, Luftig og Lett, beskriver også følelsen du får når du tar på dette myke plagget.
Sjekk ut modellene i heftet her ››

Arwens vårsjal av ett nøste Fargespill
Alveserien fortjente et litt mindre sjal hvor den fine strukturen fikk skinne midt foran. Her er det brukt ett nøste Lunt Fargespill i fargen Kløvereng. Du starter med noen få masker oppe ved ansiktet. Nå kan du velge selv om du vil bruke ett eller flere nøster på Arwens Vårsjal.
Sjekk ut modellene i heftet her ››

Arwens vårjakke
Noen design blir vi litt ekstra glad i, og dette er helt klart en av dem. Arwens vårjakke har fått den enkle hullstrukturen hele veien rundt skuldrene. Jakken strikkes ovenfra og ned og garnkombinasjonen Luftig og Lett ble helt riktig til dette designet.
Sjekk ut modellene i heftet her ››

Vårlue
Sola har begynt å skinne, men enda venter dager hvor du trenger en lun og god lue. Her har vi benyttet garnkvalitetene Lunt + Lett og lua strikkes nedenfra og opp. Du starter med en enkel vrangbord så får den en mer romslig fasong med symmetriske fellinger opp mot bakhodet. Den ligner litt på en Beret i fasongen.
Sjekk ut modellene i heftet her ››

Les også disse sakene