Norsk strikkedesigner med eget garn Fast porto i norge 79,- Fri frakt over 1000,-

HJEMME HOS @MARTEHELGETUN.NO

Hvis du vil lese mer om hva jeg driver med når jeg ikke strikker så har Talgø skrevet en hjemme hos reportasje om mine små og store hage- og husprosjekter 🙂 Jeg har klipt litt fra saken de la ut, men anbefaler dere å gå inn å lese hele saken i sin helhet her

Hvem: Marte Helgetun og Råg Schei. To barn, Ellen på 8 år og Jo på 13 år.
15 sauer med 24 lam, katten Gråpus og to flaggermus i taket.

@martehelgetun.no (IG) / @hagetid (IG) / martehelgetun.no (webside)

Hvor: På en liten gård i Surnadal på Nordmøre
Prosjekt: Oppgradering av hovedhuset på gården – samt massevis av prosjekter utomhus
Design: Marte Helgetun

NÅR HOBBYEN BLIR LEVEBRØD

For noen år siden ble redskapshuset på gården til Marte og Råg omgjort til gårdsbutikk. Her driver Marte firmaet Design by Marte Helgetun AS med stort engasjement og stødig hånd, og de siste årene har strikkedesign tatt det meste av tiden. Det som startet som en enkel blogg, utviklet seg nemlig raskt til å bli mye mer. I dag jobber derfor Marte som designer og strikkebokforfatter på heltid.

– Det tok litt av, for å si det mildt, sier Marte med et smil. – Men det har vært en utrolig lærerik og morsom ferd. Likevel er det ikke til å stikke under en stol at når hobbyen blir levebrød, så trengs det kanskje en ny arena for å virkelig senke skuldrene på fritiden. For min del ble dette hagedesign, og jeg har brukt mye tid på å skape meg det uterommet jeg har drømt om her hjemme. Men idéene er fortsatt mange, så det kommer garantert mange flere prosjekter fra meg, forsikrer Marte.

MARTES MANGE PROSJEKTER I MØREROYAL

Marte er opprinnelig fra Rindal kommune i Trøndelag. Slik kan man kanskje si at hun har vokst opp som «nærmeste nabo» til Talgø, som produserer MøreRoyal i stor skala i nabobygda Surnadal. Og siden Martes far var byggingeniør og lidenskapelig opptatt av kvalitet, ble det naturlig å ty til MøreRoyal da Marte og Råg skulle oppgradere gården de bor på. Og prosjektene med MøreRoyal, de er det etter hvert blitt mange av:

Hvis du vil lese litt om hva jeg har drevet med finner du hele artikkelen her

Les også disse sakene