Norsk strikkedesigner med eget garn Fast porto i norge 79,- Fri frakt over 1000,-

Himmelblå kjole i voksenstørrelse

Et luksusproblem kan vi godt kalle det, og det vil komme dere til gode. Så da kommer det mer egostrikk utover sommeren og høsten fra meg.

Denne himmelblå kjolen er som en drøm å gå med. Vi var så heldig å finne en liten solgløtt denne uken slik at vi fikk tatt noen bilder før vinden stakk av med både håret og kjolen… Den har allerede blitt min nye favorittkjole!
Akkurat passe varm til de norske sommerene :)Trekk den over nattkjolen, gå ut på terrassen og nyt morgenkaffen der!

Boken kommer ikke før i januar, men skal fotograferes i slutten av sommeren. Jeg er så spent på hvordan det blir å endelig lage en bok til voksne 🙂 Jeg har satt meg som mål at alle modellene som skal i boka skal jeg ville bruke selv. Med andre ord så må jeg nok bygge på garderoben min etter jul, slik at jeg får plass til de 40 nye plaggene …

Les også disse sakene