Norsk strikkedesigner med eget garn Fast porto i norge 79,- Fri frakt over 1000,-

Strikket bordskåner – enkelt og greit …

Mens jeg sto å laget søndagsmiddag måtte jeg starte på denne bordskåneren. Jeg fikk testet den ut i dag å sett at den tålte varmen av en kjele med kokende vann. Jeg er fortsatt i utprøvingsfasen om hvor mye varme den tåler. Jeg er ikke helt sikker på om jeg tør å sette en ildfast form direkte fra ovnen på den enda… Jeg liker den alt for godt til det.

Oppskriften er såre enkel 
Garnet jeg brukte var firedobbel tråd av Line fra Sandnes Garn, farge gråblå nr 5870 og pinne nr 7.
2 nøster trenger du for å benytte alle fire endene 🙂 men du får kanskje to stykker av to nøster…

Jeg la opp 18 masker og strikket rille-strikk fram og tilbake temmelig fast. Den første masken tok jeg løs av med tråden på retten av arbeidet. Jeg passet på at jeg stremte den godt. Den passer så godt på det nye kjøkkenet vårt.

Siden den ble så fin tror jeg neste søndagsmiddag går med til å starte på grytekluter i samme stil.

Les også disse sakene