Norsk strikkedesigner med eget garn Fast porto i norge 79,- Fri frakt over 1000,-

Godpris – på pinneskrin med cubics-sett

I dag pakker jeg ned butikken og gjør meg klar tll årets første julemesse. Med meg på lasset (og i nettbutikken) har jeg med meg dette tilbudet på Pinneskrin med Cubics-sett. 

Skrinet har jeg designet selv etter og ha lett i årevis etter det perfekte pinneskrinet. Skrinet som er laget av sort kartong, rommer alt man kan ønske seg av et pinneskrin. Målene er ca 22x22x4,5 cm. På lokket som åpnes og lukkes med magneter, er den nye logoen min i glanset folie. 

Skrinet er fylt med Cubicspinner, Skrinet inneholder 7 utskiftbare pinner fra 4 – 8 mm i lakert bjerk. 4 vaiere 60 cm, 80 cm (2 stk.) og 100 cm, 4 sett med stoppere. Du kommer til å elske det! 

Dette må være verdens beste gave til deg selv, din kone eller en som er glad i å strikke.

Tilbudet gjelder til og med søndag 9. november.

Les også disse sakene