Norsk strikkedesigner med eget garn Fast porto i norge 79,- Fri frakt over 1000,-

God Morgen Norge i dag

Jordmor i Surnadal Wenche Evensen Berg er kåret til årets jordmor 2014! I dag var Wenche gjest i God Morgen Norge på TV2 sammen med Marit Granhus Langli og datteren Ane. Jeg var også så heldig å ha Wenche som min jordmor. En god samtalepartner og støtte for så mange her i Surnadal. Takk Wenche for at du er akkurat slik du er! Derfor ble jeg ekstra glad da Marit tok kontakt med meg, og spurte om jeg ville hjelpe henne å velge antrekk til Ane.

Selvfølgelig ville jeg det! 

Bildene over er hentet fra boken Strikk til barn og det er Julie som viser den fram. Tunika med hemmelige lommer er strikket i BabySilk fra Du Store Alpakka og finnes i boken «Strikk til barn» som er utgitt i fire land, og har et opplag på 250000 bøker. Booties i patent som jeg skrev skulle ut på reise sist uke, ble med hit i dag. Disse og mye annet selger jeg som materialpakker.

 

Les også disse sakene