Norsk strikkedesigner med eget garn Fast porto i norge 79,- Fri frakt over 1000,-

Fordi du fortjener det

Det har vært overveldende respons på boka. Takk for alle hyggelige kommentarer i gårdsbutikken, på sosiale medier og epost fra folk som har fått boken, det er så hyggelig! Jeg har hatt noen intense og veldig spennende dager siden boka mi kom i hus like før helga. 650 kilo, eller 14,5 hyllemeter med bøker ble levert på torsdag og bært inn. Over 500 av dem er nå signert og sendt ut til de som forhåndsbestilte. Uten mine gode hjelpere, Svein Arild, Ann Kathrin, Caroline og Liv, hadde ikke dette gått 🙂 Tusen takk!

Jeg har hatt magen full av sommerfugler i innspurten på denne boka. Dette er min første bok med design til voksne, og boken inneholder over 30 modeller til damer. Jeg syns det er stor forskjell på å lage klær til barn og til voksne, og det har jeg kjent mye på etter at jeg startet på disse modellene. Til barn holder det at klærne er «søte nok», da går det som oftest bra. Til voksne fungerer det ikke slik. Jeg vet ikke hvordan det er med dere, men jeg vil ikke være søt. Jeg vil heller være både elegant og litt tøff, noe som har resultert i et knippe tidløse hverdagsplagg.

Helt uten bruk av symaskin. Det jeg liker aller best med å designe strikkeplagg, er å finne ut hvordan de kan lages og forklares på en enklest mulig måte. Så etter å ha laget ferdig alle modellene til denne boka står symaskina fortsatt ubrukt helt bakerst i skapet. Den samme tankegangen har jeg også når jeg skriver oppskriftene. Jeg skriver uten forkortelser og prøver å unngå avansert fagspråk.

Hvorfor «Strikketid»? Vi har mange ulike roller og forventninger til oss selv i hverdagen. Mandag glir over i fredag, og plutselig er det helg igjen. For min del handler det om å finne tid til det som gir meg påfyll. Gjøre hver dag til et godt sted å være. Når ungene er lagt og dagens arbeid nesten unnagjort, da er det min tid, min strikketid. En liten dose hver dag gir meg rom til å senke skuldrene og bare være meg. Det er dette jeg kaller hverdagsluksus. Det er da jeg kjenner kreativiteten komme, og jeg kommer i «flyt». Slik ble også modellene i denne boka til.

Se alle mine strikkeoppskrifter

Les også disse sakene