Norsk strikkedesigner med eget garn Fast porto i norge 79,- Fri frakt over 1000,-

Fire nye modeller i Strikk i all enkelhet

 Det er snart påske, og en fin anledning til å sette seg i solveggen med strikkepinner og deilig, mykt garn. Den nye boken min Strikk i all enkelhet inneholder 30 enkle oppskrifter som egner seg til slike dager. Har du ikke prøvd deg på lue med øreklaffer og flette ennå, har du et perfekt, lite prosjekt som du strikker på en kveld.

I Strikk i all enkelhet finner du modeller med klassiske snitt både til gutter og jenter – gensere, jakker, lange og korte bukser, vester, luer, skjerf, kjoler og skjørt i størrelsene 1–6 år. Boken er laget i samarbeid med Du Store Alpakka og tidligere solgt som et eget hefte. I boken er det fire nye oppskrifter.

Disse fire modellene er de nye modellene i den oppgraderte boken, Strikk i all enkelhet. Trøye med knepping i Hexa, Bamsebukse i Mirasol, Flettevotter i BabySilk og perlevest i Hexa.

Denne boken er veldig spesiell for meg. Det er datteren min Ellen som har fått plassen på forsiden denne gangen. Hun var i magen min da de første modellene i boken ble fotografert 🙂 

Materialpakker av alle modellene i boken finner du her 🙂

Les også disse sakene