Norsk strikkedesigner med eget garn Fast porto i norge 79,- Fri frakt over 1000,-

Fin i september

Det er full fart i nettbutikken igjen etter hetebølgen i august. Gårdsbutikken åpner i dag etter noen måneder i sommerdvale, og i kveld starter vi sesongen med Åpent hus. Isabell kommer med høstens POMPdeLUX kolleksjon, og jeg gleder meg veldig til å se den live.

Her er alle velkommen, både med eller uten strikketøy i vesken.

Hver torsdag utover høsten har vi STRIKKEtorsdag fra kl 19-22. En uformell strikkekaffe med åpen butikk og strikkeprat med noe godt å bite i. Vi har også åpen butikk på dagtid fra kl 12-16 på tirsdager. Nettbutikken derimot er åpen hele døgnet.

Gården ligger i Surnadal på Nordmøre, og det kommer innimellom folk både fra Kristiansund, Molde og Trondheim på våre arrangement. Med andre ord er vi ganske sentralt plassert i Midt-Norge. 

I hele september er det 20% på Fin fra Du Store Alpakka. Et nydelig garn som egner seg godt til baby og veldig deilig som tilbehør. Jeg har flere gratisoppskrifter på tilbehør i Fin. 

Nå i september skal vi fotografere den nye strikkeboka til voksne. Må nok innrømme det kribler litt ekstra i magen nå når datoen nærmer seg 🙂 

 

 

 

Les også disse sakene