Norsk strikkedesigner med eget garn Fast porto i norge 79,- Fri frakt over 1000,-

Favoritt t-skjorta

Jeg har brukt den rosa t-skjorta utrolig mye, og fant ut at dette var en modell jeg ønsket meg i flere farger. Mange synes prisen på cashmere er litt i høyeste laget, og derfor er det kjekt å vise at den ikke må strikkes i det garnet om man ikke vil.

Jeg har strikket den i nydelig Angora også, som har samme strikkefasthet, og når jeg skulle ta bilder av nye modeller måtte jeg bare ta noen av denne også slik at dere får se hvor fornøyd jeg ble med den.

Vi har hatt mange kunder innom som har lurt på ulike alternativer til denne, så her vil jeg nevne noen.
Strikkefastheten i oppskriften er 22 masker = 10 cm, men man kan også bruke garn som har tilnærmet lik strikkefasthet.
Bare husk å se på løpemeter på garnene hvis du ønsker å bytte til et annet garn, siden det er ulik lengde på nøstene 🙂

Line fra Sandnes Garn er en av mine favoritter til sommerklær, og mange kunder har funnet sine favorittfarger i dette garnet. Det har en veiledende strikkefasthet på 20 masker = 10 cm, men det er ikke noe problem å strikke litt fastere med garnet. Vi har flere modeller som har strikkefasthet 22 med dette garnet, og de er kjempefine! 🙂

Les også disse sakene