Norsk strikkedesigner med eget garn Fast porto i norge 79,- Fri frakt over 1000,-

Enkel V-Vest

Tidligere i høst startet jeg med denne i sort Angora. Jeg så for meg en vest jeg kunne bruke når jeg skulle pynte meg litt, og at den skulle gå litt utover skuldrene som et lite erme. At den skulle bli like fin med en skjorte under som den ble uten noe under ble jeg skikkelig glad for. Da fungerte den jo også som en hverdagsvest og ikke bare som en finere topp.

Jeg elsker denne konstruksjonen, og syns den hadde vært midt i blinken på finvesten min 🙂 Vesten strikkes fra toppen og ned, og du starter med noen få masker bak i nakken.

Men etter å ha strikket den sorte ble det helt klart for meg at dette også måtte bli en hverdagsvest, og en grå en i et litt rimeligere garn havnet fort til teststrikk. Jeg valgte å lage to versjoner av akkurat samme oppskrift. Den ene er med enkelt garn og den andre med to tråder. Har du den ene trenger du ikke den andre for å si det slik 🙂

Se alle mine strikketopper og vester her

Les også disse sakene