Norsk strikkedesigner med eget garn Fast porto i norge 79,- Fri frakt over 1000,-

En sniktitt i «Strikk til barn – sjarm i hver maske»

Jeg kan ikke huske sist jeg gledet meg slik til det ble helg! De siste månedene har jobbet mer eller mindre i hver ledige time med å få boken min ferdig. Nå er den sendt til korrektur, og om ikke lang tid går den i trykken. Endelig kan jeg vise dere noen av modellene fra den nye boken som heter «Strikk til barn – sjarm i hver maske» over 60 modeller til barn i alderen 0-6 år. 

Jeg tar hatten av meg for fotografen Nathan W. Lediard som på magisk vis klarer å få barna til å storkose seg foran kamera. Tusen takk til alle de fantastisk flinke barna som sto modeller til boka. Uten dere ville boken blitt veldig kjedelig 🙂 Her er et lite utvalg.

Tone i storesøsterkjole.


Leana i Gå-bort jakke.


Andreas tar seg en velfortjent hvil. 


Ellen i en hjertelig jakke.


Jo i bestefartrøya.

«Strikk til barn – sjarm i hver maske» kommer 1. november og vil bli å finne i bokhandelen, kanskje hos flere garnleverandører også. Og her hos meg selvfølgelig. Jeg kommer til å legge boken ut med forhåndsbestilling når det nærmer seg, slik at jeg er sikker på at jeg har til alle når den kommer. Hos meg får alle boken signert 🙂

For å gjøre helgen enda mere perfekt kom en av mine kunder innom med en flaske vin i dag. Som takk for hjelpen og all inspirasjon 🙂 wow! Det er på slike dager som dette man tenker; «Jeg må har verdens beste jobb!»

Les også disse sakene