Norsk strikkedesigner med eget garn Fast porto i norge 79,- Fri frakt over 1000,-

Det nye året startet i full fart

Det har vært et årsskifte i full fart. Gyldendal skal gi ut min aller første bok med litt ekstra innhold i vår. Det blir min andre bok hos Gyldendal Forlag. Den 3. boken som inneholder modeller til voksne begynner også å ta form nå. Men jeg er redd jeg må skuffe flere av dere å si at den ikke kommer før rundt denne tiden neste år. Men jeg kan trøste dere litt med at jeg har flere modeller enn det jeg kan ha med i boken, så noen flere modeller til voksne vil det komme på bloggen framover 🙂

Godt nytt år Folkens! Jeg leste et godt råd ett sted «det handler om å gjøre litt mindre, men med større fokus». Det må være et fint råd å ta med seg inn i 2015. Og det ser ut til å bli et fint år så langt. 

Etter tidenes innspurt på 2014 er det på tide å legge planer framover. Jeg har en stor kurv med halvferdige og ferdige modeller jeg har lyst til å vise dere, men først er det varetelling … 

 

Det er Ragnhild Bakk fra Hell som er den heldige vinneren av romjulas konkurranse, og får tilsendt en materialpakke fra meg 🙂

Gratulerer du har en god venninne

Les også disse sakene