Norsk strikkedesigner med eget garn Fast porto i norge 79,- Fri frakt over 1000,-

Dåpskjolen i perlestrikk – endelig tilbake

En av mine mest populære oppskrifter er endelig tilbake. Denne dåpskjolen strikket jeg da jeg ble mor for første gang. Det begynner å bli en stund siden, så oppskriften trengte en liten oppussing.

Beltet på bildet er et brudebelte, men jeg har også oppskrift på et fint strikket belte som passer til dåpskjolen.

Hvis dere klikker dere inn på dåpskjolen og ser på bildene, finner dere også bilder av den første dåpskjolen. Der brukte jeg båndet fra brudekjolen min noe som gjorde den ekstra spesiell for oss. Dette båndet var det vanskelig å oppdrive derfor har vi brukt en del tid på å finne et alternativ. I oppskriften finner dere også et strikket belte.

Les også disse sakene