Norsk strikkedesigner med eget garn Fast porto i norge 79,- Fri frakt over 1000,-

8 år som strikkedesigner

Tenk at det er 8 år siden jeg skrev mitt aller første innlegg på bloggen. Temmelig sikker på at ingen kom til å lese det jeg skrev, fortsatte jeg bloggingen i all stillhet 🙂 Dette var en god stund før Instagram og Facebook ble vanlig å bruke. Etter kort tid begynte lesere å ta kontakt, og det viste seg at det var flere som ville at jeg skulle skrive ned og selge oppskriftene mine.

Så da var det bare å sette seg ned å gjøre et forsøk. Det eneste jeg var sikker på var at jeg skulle skrive «vanlig» norsk, uten forkortelser og avansert strikkefagspråk. Jeg fikk mange reaksjoner på det, og jeg må innrømme at det var et par skikkelig kjipe kommentarer som nesten klarte å få meg til å slutte. Heldigvis var det veldig mange som var så glade for at de endelig kunne forstå en strikkeoppskrift. Det er fortsatt dette vi får de beste tilbakemeldingene på nå også; 3 bøker, 9 hefter og flere hundre oppskrifter senere.

I helgen feirer jeg 8 år som strikkedesigner og setter gratis frakt i nettbutikken fra og med nå og ut søndag!

Les også disse sakene