Norsk strikkedesigner med eget garn Fast porto i norge 79,- Fri frakt over 1000,-

3 tips når du bruker lag på lag med strikk

Jeg er stor fan av bruke flere strikkeplagg samtidig, men da følger jeg alltid noen enkle prinsipp slik at det ikke skal bli for mye match. Først finner jeg fargetonen jeg vil ha, og på dette antrekket valgte jeg grønntoner slik at Fletteskjerfet skulle komme til sin rett.

– Det første tipset mitt er å bruke ulike garnkvaliteter.
Da får du en mere spennende mix av overflater hvor ett plagg er pusete mens andre kan være helt glatte.

– Mitt andre tips er at du ikke strikker alt i helt lik farge men gjerne to grønntoner som ikke matcher helt men nesten.

– Bryt gjerne med en farge til. Her valgte jeg å bruke jeans til for at ikke alt skal bli for ton i ton.

Fletteskjerf i fargen «grønn te»

Fargen «grønn te» graderes fra grønn over til kitt og var de fargene jeg tok utgangspunkt i når jeg satte sammen akkurat disse plaggene. Det er så gøy å se at Fletteskjerfet vårt trender slik det gjør nå.

Vårtopp

Under velgte jeg en litt nøytral topp i fargen kitt. Denne heter Vårtopp og er strikket med en tråd Line fra Sandnes Garn og Lett by Marte Helgetun.
Denne toppen er et av mine mest anvendelige strikkeplagg og den bruker jeg hele året. Den er akkurat passe utringet og siden jeg strikket den i fargen kitt passer den til nesten alt jeg har…

Lett å like – Jakke

Siden Lett å like jakken jakken er strikket i en fargemix av grønn og blåtoner ble dongeri det rette valget her.
Grønntonen i Fletteskjerfet er ikke helt lik jakken og det er bare en fordel syns jeg, for hadde alt her hatt nøyaktig samme grønnfarge og tekstur, hadde dette fort blitt litt kjedelig og for mye match rett og slett.

Jakken lever opp til navnet sitt og har blitt en stor favoritt på strikkekontoret. Vi har alle den i hver vår farge og går kveld ble jeg ferdig med min grønne variant som er strikket av tre ulike farger.

Fargesammensetningen jeg brukte på denne jakken som strikkes med 4 tråder Lett by Marte Helgetun sammen, er 2 tråder i fargen timotei, 1 tråd i lys skifer og 1 i skifer sammen. Den enkleste måten å bestille denne varianten på er å bestille lett nøstene for seg og oppskriften i tillegg 🙂 Her finner du garnet Lett, og her finner du «Lett å like – jakken»

Vi har også flere strikkejakker du kan like her

Les også disse sakene