Norsk strikkedesigner med eget garn Fast porto i norge 79,- Fri frakt over 1000,-

Re:Designed Project 20 Bucket Bag Walnut

Ny og superfin veske – Laget for både stil og funksjon, med praktiske lommer og stilige detaljer. Vesken har jujsterbar crossover/skulderreim. Innvendig glidelåslomme, et romslig åpent rom, og en stilig skinnsnøring.

kr 1850,00

På lager

Beskrivelse

Beskrivelse

Denne vesken er en del av Re:Designed sin Project-serie, tilpasset deg som ønsker å ha med deg strikketøyet etc, så den har i tillegg en liten skinnbeholder i nøkkelring med plass til målebånd. Denne kan selvfølgelig tas av om du ønsker å bruke vesken til hverdags, og ikke bare til dine kreative prosjekter.

Om urban kvalitet: Urban kvaliteten er et naturlig farget storfeskinn. Før overflaten er fullført, behandles den med fargestoff for å opprettholde det opprinnelige kornmønsteret i rått skinn. Kvaliteten er definert av sin naturlige så vel som myke uttrykk og følelse, hvor hver veske er unik med individuelle egenskaper. En lett voks har blitt brukt for å forbedre vintage-utseendet til skinnet og etterlater det glatt og mykt. Denne lærkvaliteten blir finere og finere over tid, da vesken skaper en naturlig patina i skinnet når den brukes. For å øke holdbarheten og gjøre det mer motstandsdyktig mot smuss og vann, kan du valgfritt påføre RE:DESIGNED skinnbalsam.

Farge: Walnut/Gold
Kvalitet: 100 % skinn
H:31 x B:24,5 x D:18 cm

Du liker kanskje også…