Norsk strikkedesigner med eget garn Fast porto i norge 79,- Fri frakt over 1000,-

Re:Designed Project 10 Svart

Project 10 er en superfin mellomstor veske/mappe i skinn designet for garnelskere og strikkeentusiaster som setter pris på eleganse kombinert med funksjonalitet. Denne skinnvesken er perfekt til å oppbevare og beskytte dine strikkeprosjekter, og en fryd for øyet å dra frem. Ser du etter en lik, men hakket mindre mappe, sjekk ut Project 9. Perfekt gave til en som er glad i å strikke!

kr 1440,00

På lager

Beskrivelse

Beskrivelse

Med denne fine strikkevesken vil du alltid ha muligheten til å ha dine kreative prosjekter organisert, og alltid innen rekkevidde.

Vesken inneholder en egen seksjon spesielt dedikert til ditt strikkeutstyr, og sikrer at dine sakser, maskemarkører, og strikkepinner alltid er organiserte og lett tilgjengelige. Dette gjennomtenkte designet med lommer og hemper betyr at du aldri igjen vil miste en nål. Med Project 9 blir tiden brukt på å strikke maksimert, mens tiden brukt på å lete etter nødvendig utstyr minimeres. Dine strikkeprosjekt vil skinne i all sin prakt, fritt for rot og uorden. Smart design, og lekker og se på!

PROSJEKT 9 er laget av Urban-kvalitet, som består av naturlig farget kuskinn. Før overflaten blir behandlet med fargestoff, bevarer den det originale mønsteret til råskinnet. Kvaliteten kjennetegnes av sitt naturlige og myke utseende og følelse, og hvert produkt er unik med individuelle egenskaper. Etter at skinnet er farget, påføres en lett voks manuelt på overflaten. For å øke holdbarheten til læret og gjøre det mer motstandsdyktig mot smuss og vann, har du muligheten til å valgfritt påføre RE:DESIGNED skinnbalsam.

Vesken inneholder:
• 2 lommer i siden til oppbevaring
• Glidelåslomme i midten
• Elastiklommer til strikkepinner
• Nåleopbevaring
• To store oppdelte rom til opbevaring av for eksempel garn og strikketøy

Farge: Svart/Gold
Kvalitet: 100 % skinn
H:17 x B:29 x D:14 cm

Du liker kanskje også…