Norsk strikkedesigner med eget garn Fast porto i norge 79,- Fri frakt over 1000,-

Re:Designed Project 18 Walnut Pinnemappe

Arkivmappe i skinn for strikkepinner, Prosjekt 18 – en perfekt for deg som liker håndarbeid! Denne mappen er skreddersydd for rundpinner, heklenåler og tilbehør. Med en praktisk trykknapplukking holder den orden på pinene på en klassisk og veldig oversiktlig måte. Inni finner du flere rom og lommer, noe som gjør det enkelt å finne riktig pinne eller heklenål. Farvel til kaos – si hallo til enkel kreativitet!

kr 1450,00

På lager

Beskrivelse

Beskrivelse

På innsiden av mappen finner du en verden av organisering med flere rom og lommer, som gjør det enkelt å finne den riktige nålen eller kroken. Fra kaos til enkel kreativitet!

PROSJEKT 18 er laget av vår Urban-kvalitet, som er naturlig farget kuskinn. Før overflaten ferdigbehandles, behandles den med farge for å bevare det originale mønsteret i det rå skinnet. Kvaliteten kjennetegnes av sitt naturlige utseende og myke følelse. Hvert produkt er unikt. Etter at skinnet er farget, påføres et lett vokslag manuelt på overflaten. Du kan eventuelt påføre RE:DESIGNED lærbalsam på saken din for å forbedre holdbarheten til læret og gjøre det mer motstandsdyktig mot skitt og vann.

Farge: Walnut/Gold
Kvalitet: 100 % skinn
Mål: H:18 x B:26 x D:5 cm

Du liker kanskje også…